Gravid

Gravid vecka 27

Magen fortsätter att växa i en rekordfart. Det blir allt tyngre att promenera, vända på sig i sängen och att böja sig ner. Jag måste ta fler pauser på promenaderna än tidigare och magen är också mer spänd när jag rör på mig.

Gravid vecka 27

Idag gick vi in i vecka 28 och det känns som en ”gyllene tid” på något sätt. En vecka jag sett fram emot så mycket. Jag känner mig tryggare i graviditeten nu för jag vet att bebis har en STOR chans att överleva om den skulle komma ut nu. Det känns så otroligt bra. Jag känner mig så stor nu. Märker verkligen skillnad på veckorna nu. Har även upptäckt de tre första bristningarna, dessa sitter på undersidan av brösten.

Denna vecka har jag börjat få cravings på söta saker. Jag vill alltid tugga på ballerina, jag vill ha glass varje dag och helst smågodis till serier på kvällarna. Givetvis försöker jag hålla mig. Men en glass brukar gå ner per dag 🙂

Gravidmage vecka 27

Gravid vecka 27 symptom

Magen har börjat smärta på ett ett annat sätt denna vecka. Det är som en strålande känsla ganska högt upp i magen som ofta går bakåt. Jag kan inte sitta i samma ställning för länge, utan jag måste flytta på mig. Även bh-byglarna trycker för hårt på området där det gör ont.

Läs mer: Gravid vecka 26 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *