BloggflödeGravid

Gravid vecka 26

Idag står det på Preggers att att vi bakat bebis i 185 dagar. Ny vecka är det ju också, eftersom vi i lördags gick in i vecka 27. Dags för mig att sammanfatta vecka 26.

Gravid vecka 26

Under förra måndagen graviditetsvecka 25+2 började jag läcka något gult tjockare sekret från det ena bröstet. Vad kan det ha varit? Är det slem proppen till bröstmjölk?? Var tvungen att ropa in Livia till badrummet där jag stod naken och busade kroppen!  Så mycket märkligt som händer i kroppen just nu hehe. Både mysiga saker, men också mindre härliga saker..

Jag känner mig tyngre och tyngre för varje dag som går. Jag kan inte se mitt eget underliv och att vända sig i sängen kräver en stor insats. Jag känner mig allt annat än smidigt. Men när jag ska gå upp ur sängen brukar jag gunga lite lätt för att få fart, då funkar det att komma upp lättare haha.

Denna vecka upplevde jag starka sparkar och lyckades fånga de första rörelserna på film utanför magen. Han har faktiskt sparkat så mycket att jag vaknat på natten av det. Känns så märkligt men det har också lugnat mig.

Alla cravings är som bortblåsta. Jag är inte sugen på något speciellt alls…

Gravidmage vecka 26

Nu har jag “fått” det där praktiska bordet… hahaa

 

Gravid vecka 26 symptom

Symptomen då? Dem ligger fortfarande kvar på samma. Sån strålande smärta i ryggen som går fram mot magen. Det känns som att någon drar en i musklerna. Sedan gör även höfterna mer om. Det kan liksom knäcka till i dem.

Inga bristningar och ingen hormonrand syns än. Vi får väl se om det kommer.

Läs mer: Gravid vecka 25

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *