Bloggflöde

Min helg i bilder

Jag och Livia har haft årets finaste helg tillsammans <3
I fredags kickade jag igång helgen tillsammans med en vän på Hallwylska. Vi satt i loungen och drack bubbel och pratade lite skvaller. Det är så mysigt på Hallwylska, speciellt på deras innergård. I lördags ringde klockan 04:30 och jag bara hoppade ur sängen. Jag och L skulle nämligen iväg och fota tillsammans med Leticia på Djurgården. Ni ska få höra och se allt om detta i kommande vecka. När vi kom hem från fotograferingen blev det en nap innan vi gjorde oss i ordning för familjekalas i spånga. Tre av Livias släktingar fyllde år och givetvis var vi där och firade. Älskar att vara med hennes familj som numera jag kan kalla min familj. Så lycklig för det. Vi spelade Kubb, frågesport och åt en massa god mat ihop. Timmarna bara rusade iväg och helt plötsligt var klockan 23 när vi kom hem.

Idag har vi ätit en lång våffelbrunch, varit i Mall of Scandinavia och nu blir det middag här hemma.
Tack helgen.

Vecka 28 🙂 Klänning från Chiquelle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *