Bloggflöde

Hallwylska palatset – Uteservering

Hej godingar <3
Jag tänker att jag kommer jobba på två veckor till innan jag tar semester och kanske mammaledighet. Jag har fått en del frågor om huruvida influencers och egenföretagare gör med sin mammaledighet. Om ni vill kan jag göra ett inlägg om detta där jag pratar om hur jag kommer att göra och om mina tankar omkring.

Idag är det ännu en måndag med PANG väder och jag ska försöka jobba undan så mycket jag bara orkar så att jag kan gå ut och njuta av solen lite senare i eftermiddag. Man vill ju njuta så mycket man kan av detta väder. På tal om väder så vill jag verkligen tipsa om en plats som ni måste besöka. Hallwylska palatset och deras uteservering ligger på toppen av mina favorit-uteserveringar i Stockholm. Här sitter man i en skyddad likt slottsmiljö med öppet tak. Denna plats är verkligen gudomlig med så mycket historia. I fredags var jag och Patricia där för en tidig AW. Vi drack bubbel och rosé samtidigt som vi njöt av omgivningen. Jag har ju varit här sååå många gånger, men jag kan inte tröttna. Här kan man äta lunch, middag, eller bara ta ett glas om man vill.

One thought on “Hallwylska palatset – Uteservering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *