Bloggflöde

Na-Kd sommarkläder

I ett betalt samarbete med Na-Kd

Jag har ännu en gång lyxen att få visa upp en look tillsammans med Na-Kd. Det är ju ingen nyhet att jag älskar detta brand säsong efter säsong. Att kläderna passar nu när jag är gravid är ju så otroligt kul. Jag känner mig så fin och lycklig över att jag kan fortsätta bära Na-Kd nu när jag är så oproportionerligt stor haha.
Denna rutiga lilla sommarbakelse hittar ni här (klick) och den bar jag under lördagen som var. Perfekt klänning att växa i. Den trycker inte åt någonstans och den är lika skön som fin.

Vill ni se mer looks från Na-Kd? Just nu ligger en Try on haul ute på min instagram. Missa inte det.
Givetvis har jag en Na-Kd rabattkod också.

Emmajennie20 ger er 20% rabatt på allt i 48 timmar. 

Shoppa hos Na-Kd här <–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *