happyflops omdöme

– Happyflops omdöme –
Inlägget är i ett samarbete med Happyflops

Under förra sommaren damp det ner tofflor från HappyFlopps hemma hos mig, detta var min första beställning av den populära tofflan. Jag har haft så höga förväntingar på dessa omtalade tofflor. Nu var det äntligen dags för mig och min familj att testa dem.  Herregud, det var kärlek vid första ögonkastet. Vi har haft dem som innomhustofflor under vinterhalvåret. Nu har jag beställt en ny omgång för sommaren och dessa kom IGÅR.

Happyflops omdöme

Vid första anblick så är dem ju väldigt fina. Man blir så glad av de ljusa och härliga pastell-färgerna. Tofflorna är väldigt lätta till sin vikt och rätt mjuka i materialet. Dem kramade om min fot så snart jag satte på mig dem. Det känns som att gå på moln för att citera min sambo. Tofflorna ger ett bra stöd med ett bra grepp och det känns som en avlastning för ryggen att ha dem på sig. Tofflorna ge en riktigt bra stötdämpning. Jag är så glad över mina tofflor. Jag har ett par för inomhus bruk och ett par för utomhusbruk. Ska verkligen passa på att ha dem utomhus HELA våren och sommaren. Tänk er barnvagnspromenader med dessa.

Med min rabattkod JENNIE15 får ni 15% på alla HappyFlops tofflor. Passa på!
Shoppa dina tofflor här <– klick

Tofflorna finns i färgerna som rosa, beige, svart, gul, orange, blå och många fler färger / mönster. Tofflorna finns även i två olika modeller. Spana in vetja 🙂 Mina favoritfärger är beige och rosa, men det är väl ingen överraskning hehe. Man kan även få sitt namn i tofflan vilket är sådan fin detalj. Bra presenttips också.

Har ni testat HappyFlops och vad tycker ni i så fall?

Familjens senaste tillskott <3 ÄLSKAR DEM

happyflops omdömeVisst är dem underbara? Så fina och i så härliga färger happyflops omdöme happyflops omdömeså sköna och så fantastiskt fina. Dessa ska garanterat med på nästa utomlandsresa. Perfekta skor att ha med sig.
Jag kan tänka mig att dessa tofflor är perfekta för dem som står och går mycket i sitt arbetet. Till exempel till dem som jobbar inom vården, lärare, förskola, frisör och så vidare.

Läs mer: ideal of sweden rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *