En bra graviddag

Hej kompisar!
Lördag, ledigt och strålande sol. Vad mer kan man önska? Jag blir som sagt väldigt glad över det lilla just nu när det är så tungt i övrigt. Men igår hade jag en sådan bra dag. Knappt några förvärkar eller sammandragningar och det var så skönt att få en paus i det. Jag kunde njuta av både lunch och mys ute. Jag började dagen med att ta en taxi till min barnmorska på Karlaplan. Detta var sista besöket och det hela kändes lite vemodigt. Mitt sista gravidbesök hos henne och min sista graviditet, blir blödig bara jag skriver om det. Allt gick bra under kontrollen, jag varken svimmade av eller kräktes denna gång så det kändes bra. Magen har vuxit rejält sedan förra besöket och jag har verkligen känt av det. Det är TUNGT och ryggvärken gör sig dagligen påmind.

Jag har ju fått höra att man ska rycka upp sig under sin graviditet och ”leva på som vanligt” i princip. Jag kan ändå förstå hur lite dem som inte varit gravida inte vet… Men man behöver väl inte tänka längre än att en gravid kvinna SKAPAR ETT LIV inne i magen och det är klart att det får konsekvenser. Bar att sätta på strumpor, trosor, raka sig, ta upp tappade saker på marken osv blir en enorm utmaning (listan på utmaningar kan göras väldigt lång…) Men jag ska inte vara bitter här. Jag gör så gott jag bara kan. Vissa dagar är det tufft att bara existera. Sedan vill jag inte ens gå in på sömnbristen, hormonerna som bara sprutar och allt man känner på insidan. Nog om det.

Efter barnmorskan blev det lunch på Karla café där jag mötte upp resten av familjen. Sedan traskade vi runt hörnet för att kika på lite körsbärsträd. Leonard har pratat SÅ mycket om körsbärsblommningen och nu stod dem ju i full blom. Han var överlycklig. Så tacksam över att jag mådde såpass bra igår. Det var längesedan jag kände mig så levande och så närvarande.

Bus med min underbara son, min förstfödda och snart storebor. Mamma älskar dig oändligt!

Jag tar varje tillfälle att sitta ned hehe alltså <3 Han som älskar blommor  här stod han och luktade i en evighet hehe

Läs mer: Babyv rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *