Hemmet från verkligheten

I skrivandets stund springer jag fram och tillbaka till Leonard säng för att lägga honom ned. Han har ju kommit på att han kan sätta sig upp och försöka ta sig ut ur sängen. Han är verkligen inte redo för att sova trots att klockan har passerat 19… Lillemannen har av någon konstig anledning fullt av energi haha! Önskar att jag hade hälften av hans ork just nu. I morgon ska vi sänka hans spjälsäng för att minimera risken för att han ska kunna ta sig ur den.

I går kväll hade vi min syster här tillsammans med hennes fru och deras hund. Vi åt sushi och drack vin tillsammans innan Eurovision började. Ingen av oss hade något favoritbidrag och jag blev så chockad över att Ukraina vann.. Men givetvis så är jag glad för deras skull!!
Söndagen har varit väldigt lugn. Jag och Leonard har bland annat varit på promenad, vi har tvättat, städat lite och sedan tillbringat kvällen hemma hos mina svärföräldrar. Helgerna går så snabbt, om ännu snabbare på våren.
Nu ska vi kika på veckans sista Robinson-avsnitt. Vi följer verkligen det proframmet i år, gör ni?
Ta hand om er!

Från gårdagens middagsmys tillsammans med min syster, Mari och lilla Blue

Min lilla buse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *