Stockholm beauty week 2022

Tidigare idag mötte jag upp min fantastiska vapendragare Jennie för en heldag på mässan, Stockholm Beauty. Sån otroligt givande dag! Det var så roligt att få träffa och se en massa ansikten på personen jag haft / har samarbeten tillsammans med. Jag och Jennie har även knutit en massa nya kontakter. Åh vad jag älskar sådana här tillfällen. Vi har pratat med en massa fantastiska grundare till sådana spännande varumärken. Jag fick även med mig en EXTREMT lyxig goodiebag hem, samt en massa andra fina gåvor. Jag lovar att jag ska prata om produkterna jag fick hem. Jag kommer med största sannolikhet få en massa nya favoriter. Jag träffade även på en massa bekanta som jag haft som ”kollegor” under flera års tid. Jag är väldigt nöjd med dagen 🙂 Innan jag tackade för mig blev det en vegansk tryffelburgare i solen.
Tack snälla Stockholm Beauty week för denna dag!

Mässan hölls i dessa vackra lokaler

Ny spännande dryck från märket Bonne. Skapat av hudterapeuter

Jennie och Jennie <3 Spännande varumärke. Älskar namnet och designen.  Hos mitt älskade märke Oriflame gjorde jag ett hudtest. Jag fick svaret att jag har en väldigt bra hud, med få fina linjer. Kul att ens slit med BRA produkter ger resultat. Älskar hudvård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *