Lördagsbestyr

Hej hjärtan <3
Jag är precis hemkommen efter en härlig brunch tillsammans med Patricia <3 Denna gång var vi och käkade på Klang Market vid Karlaplan. Vi båda älskar detta ställe då deras egg Benedict är perfektion <3 Så såsig och god. Efter brunchen passade jag på att boka en klipp och fönings-tid i nästa vecka. Det var eeeevigheter sedan jag genomgick en hel klippning så det är på tiden. Under pandemin klippte jag mig själv och ibland även Livia så nu är det dags att en professionell frisör får ta en kik på det. Ser fram emot det!
Solen sken så jag och Patricia passade på att ta en promenad i krokarna med stopp för foton. Så himla bra att ha en god vän som är grym på foto. Det finns en gata bakom Karlaplan som är så vacker, så där lummigt perfekt fast ändå mitt i stan. En gata jag gärna hade haft en lägenhet på i framtiden.

Så här har dagen sett ut.
Min outfit kommer från Chiquelle och just nu har jag faktiskt ett samarbete tillsammans med dem. Min kod EMMAJENNIE20 ger er 20% rabatt på deras site. Passa på att shoppa för nu finns det så mycket snyggt där!!
Shoppa här 

Denna fantastiska kofta kommer från Chiquelle. Så fin att matcha såhär eller öppen tillsammans med en klänning i sommar. Jag älskar den!!

Sååå god brunch med bästa sällskapet fina vännen Ni ser ju så fint det är här Sprang på dessa godingar på stan under promenaden <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *