H&M gravidkläder

– H&M gravidkläder –

Hej på er!
Efter Kub testet (kombinerat ultraljud och blofprov) med bebis vågade jag beställa hem mina första gravidkläder. Min ”Go to” butik när det kommer till just mammakläder är H&M. Jag tyckte att dem hade ett himla bra utbud när jag väntade Leonard. Men eftersom jag var gravid på våren och höggravid på sommaren så behävdes det inte alls så mycket ”riktiga” gravidkläder. Då kunde jag enkelt kasta på mig en ”vanlig” maxiklänning i värmen. Men nu blir det något helt annat. Jag kommer alltså att vara höggravid i den kallaste vintern, det är en utmaning. Därför har jag beställt mycket varma kläder och byxor med en hög mudd. Jag började märka att jag inte fick igen mina blusar eller kjolar för två veckor sedan så denna leverans kom i hög tid.

H&M gravidkläder

Jag tycker att H&M har förstått att blivande mammor vill se klassiska och ”put together” ut samtidigt som vi känner oss bekväma. Jag tycker absolut att deras gravidkollektion erbjuder en stor mix av plagg. Allt från från formellea och eleganta klänningar till moderna byxor och avslappnade tröjor. Dem har också en hel del fina ytterplagg. Oavsett om man är på väg till jobbet, en middag eller bara vill ha en seg dag hemma, har H&M något för varje tillfälle. Jag beställde till varje tillfälle och jag är så nöjd med allt. Jag ska visa er allt i en reel på Instagram @emmajennie (spana in där)

Här nedan kommer några plagg som jag fäll lite extra för 🙂

H&M gravidkläder H&M gravidkläder H&M gravidkläderDenna klänning älskar jag. Den går ju att både klä upp och ner. Den är oerhört stretchig och skön.

Denna tröja kan ju vara den finaste vintertröjan. Gick upp en storlek i den då jag verkligen vill få plats i den läääänge 🙂 Älskar verkligen färgen. Byxorna är ochså mammabyxor. Köpte dem i svart också. Dem har en hög och skön mudd i midjan.

Köpte även två pack hemma-leggings med hög mudd

Dessa skorna kunde jag bara inte låta bli. Det är jag glad för. Dessa var små i storlekarna vilket recensionerna sa. Jag är vanligtvis em 38:a, men tog 39 i dessa vilket var tur.

Läs mer: Lilysilk – fina silkesplagg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *