hopvikbart badkar till bebis

Hopvikbart badkar till bebis

Hej vänner! Hoppas ni mår finemang. Det är ju ingen hemlighet att jag försöker förbereda ALLT inför bebis ankoms. Jag känner mig helt förvirrad över vad jag redan gjort och vad jag måste göra innan bebis kommer. Jag har en sådan gravidhjärna just nu och mitt humör med alla dessa hormoner ska vi inte ens prata om.. Jösses alltså! Jag har listor på allt och det är tur..

Badbalja från Twistshake

Något jag måste tipsa er om är att införskaffa er ett hopvikbart badkar till bebis. Vi hade Twistshakes underbara badbalja till Leonard (som har fortfarande använder) och bebis kommer få samma. Nu har vi även kompletterat badbaljan med det fantastiska stativet som är relativt nyinkommet hos Twistshake. Detta gör badet så mycket mer ekonomiskt för den vuxna som badar bebisen. Vi beställde deras lyxiga badkit som innehåller: Badkar, Badställning, Badkudde, Sköljare och Badleksaker.

Fördelar med att ha ett badkar som går att vika ihop: 

  • Badkaret kan enkelt fällas ihop till endast 10 cm. Superbra att man lätt att gömma om du har begränsat med utrymme.
  • Ergonomiskt!! Herregud vad skönt det är arr kunna skona ryggen när man badar sitt barn.
  • Kudden som medföljer i detta paket har justerbara remmar för att säkerställa en perfekt position för bebisen.
  • Enkel att använda. Så lätt att tömma badkaret efter användning då den har en plopp där vattnet snabbt rinner ut.

Med min kod 15emmajennie får ni hela 15% rabatt på allt hos Twistshake (INKLUSIVE REA). Spana in deras badbalja här (klick)

Måste även säga att ett hopvikbart badkar är perfekt för familjer som reser mycket eller är på språng. Detta badkar är lätt att ta med sig på resor och kan enkelt packas ner i bagage eller bil för användning hemifrån. Vi använde vårt badkar utomhus på somrarna och det var så härligt när Leonard var mindre. Jag minns att det uppskattades enormt 🙂

 

Hopvikbart badkar till bebis

Så här ser badkaret ut på stativet 🙂

hopvikbart badkar till bebisså otroligt uppskattat med den lilla förvaringen på sidan hopvikbart badkar till bebishopvikbart badkar till bebisLäs mer: Twistshake mattermos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *