Leonards 1-årskalas

Hej finaste ni!

Vi har haft världens finaste dag <3 Idag har vi varit 20 + människor här hemma för att fira vår lilla älskling. Han har fått så oerhört mycket fina presenter. Men det mest värdefulla var såklart allas närvaro här med oss. Livia och jag gjorde i ordning snittar, frukt, bär och en massa god fika. Tårtorna jag hade beställt var underbara och jag tror (läs hoppas) att det uppskattades av gästerna. Leonards båda gudföräldrar var här och jag påmmins varje gång om varför vi valde just dessa två. Richard och Kashmir är underbara. Så glad över att både vi och Leonard har er.

Vår lille buse fick så mycket fint. Bland annat en jättenalle, pussel, bilar, kläder, pengar, Adidas skor och böcker.
Min mamma, pappa, syster, hennes fru och deras lilla bebis på 8 dagar samt Richard kom från min sida. Livias släkt som är många mer var också här såklart 🙂 Jag myser när jag har så mycket folk omkring mig. Finns ju inget mysigare.

Måste få visa bilder från dag.
Stort tack alla som kom och firade med oss idag. Älskar att samla minnen tillsammans med er.
Lägger mig lite extra lycklig för vår son inatt.

Min lilla buse 1 år. Älskar att dekorera här hemma för min lilleman

Har jag sagt att jag älskar fikabörd och tårta?

Älskar dig mer än allt

Leonard och ena mormor (min mamma)

Min familj <3

Gudfar Richard och Leonards syssling Vintra <3 <3

Mormor och Morfar (Livias föräldrar)

Fina släktingar

Leonard har fullt upp

Så mycket att öppna

Gudmor Kashmir och hennes fina Robin

<3

Fina storfamiljen

Minstingen som jag är så kär i

såååå go KusinerBara några av en massa presenter vår älskling fick idag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *