Bloggflöde

Update från taxin…

Hej fina ni!
Ville ge er en snabb update så därför kommer det lite snabba och halvtaskiga bilder ur livet “mitt i farten”. Sitter i taxin nu påväg hem efter ett möte i stan. Det är många av er som önskar spontana inlägg med mobilbilder och jag ska verkligen försöka bli bättre på det. Egentligen går det emot mig då jag alltid strävar efter att leverera Toppmaterial på mina kanaler. Men jag vill ju att ni ska gilla mitt innehåll, såklart <3
För mig är det viktigt att jobba nära mina samarbetspartners och jag ill gärna ha ett ansikte på dem jag inleder samarbeten med. Dels för att det ska kännas bra för mig, men också för att jag enbart vill inleda längre samarbeten och då vill man ju såklart lära känna människorna bakom företagen. Det är mycket som händer nu och mina kanaler VÄXER snabbare än vad jag anat och det är så himla kul.

Med det sagt så vill jag önska er en fin dag. Nu är jag strax hemma och då kommer det ytterligare inlägg.
Puss och kram

Hur mycket kaffe hinner man/ kan man dricka under en förmiddag haha? Jag slår nog alla rekord.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *