Hur motverkar man torr hårbotten

Om Hur motverkar man torr hårbotten

Inlägget är i ett samarbete med Under Your skin

Hur motverkar man torr hårbotten? Du är inte den enda som lider av ett ganska onödigt problem egentligen. Jag har alltid haft torr, kliande och irriterad hårbotten. I vissa perioder har det varit så illa att jag själv sett flagor på axlarna. Detta har varit så jobbigt och eftersom jag inte tidigare hittat någon lösning. Jag har alltså gått med detta i flera år. Men nu är det slut på det. Jag är så lycklig över att min hårbotten inte längre känns stram, irriterad och torr. Lösningen på detta problem ska jag berätta för er.

Hur motverkar man torr hårbotten

Det första steget till att få bukt med en torr hårbotten är att se över dina hårprodukter. Märket Under your skin har verkligen tänkt på att utesluta alla onödiga ingredienser som skapar irritation i hårbottnen. Listan på onödiga ingredienser kan göras lång, men de mest skadliga och mest förekommande av dem är SLS, SLES, Parabener och silikoner.
Under your skin och deras ”Detox kit” jobbar som en detox för din hårbotten och detta leder till en hälsosam hårbotten som är fräsch lite längre.
Istället för onödiga kemikalier är deras shampo och balsam fullproppade med ingredienser från naturen. Detta är helt fantastiskt och det känns så otroligt bra för både mig och miljön. I Detta detox kit hittar du ingredienser som bland annat grapefrukt extrakt, stamcells extrakt från mjölktistel

Jag märkte skillnad redan från första tvätt. Min hårbotten kändes inte alls så irriterad och stram som den gjort tidigare. Håret kändes väldigt luftigt, återfuktat och så välmående. En känsla som jag älskar. Sedan måste jag få ge ett stort plus för stora fina flaskor med pump. Så smidigt i duschen.

Nu kan ni också fynda dessa till pangpris. Med min kod EMMAJ30 får ni 30% rabatt på allt hos Under Your skin i 48 timmar. Det blir ingen bättre rabatt än detta <3 passa på!!

Shoppa här <– Klick

Hur motverkar man torr hårbottenHur motverkar man torr hårbotten Läs mer: under your skin recension 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *