Säsongens första snö

Det är vi denna årstid som barn och hundar är som lyckligast. Sedan har vi ju min flickvän som också tillhör den kategorin. Hon har studsat runt här hemma hela morgonen för att vi ska gå ut och ”leka” i snön allihopa. Jag var mindre taggad, men det visade jag inte haha! Väl ute var det ju faktiskt roligt. Leonard invigde sin nya pulka som vi köpt och Babyland. Jag har inte hunnit ta fram mina vinter-funktions-kläder så jag fick gå i Livias garderob. Jag har ju inte varit beredd på detta väder. Tidigare i veckan gick jag runt med ballerinas…

Efter någon timme ute gick vi in till morfar för att värma oss och äta lunch. Det var så mysigt! Vi hjälpte även till och julpynta hemma hos morfar medans Leonard passade på att napa. Han var helt slut lilla gubben. Pulkaåkning och frisk luft är receptet för en lång nap, det märkte vi idag.

Innan mörkret kom traskade vi hemåt till oss. Leonard ÄLSKAR att åka pulka, men stannar man för att hämta andan säger han till en att fortsätta… Det ser ut som att vi kommer få mycket användning av denna pulka i vinter.

Nu blir det städning och senare middag här hemma. Älskade söndag. Du har varit underbar.
Vad tycker ni om snön?

Ser ni glädjen i hans ögon?

En mamma som inte alls har varit förberedd på vinter haha

Godingen

sover så skönt hos morfar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *