Bloggflöde

I morgon lämnar vi Arvika

Hej bästa ni!
Vi har haft så fina och mysiga dagar här i Arvika och Värmland. Vi har upptäckt så mycket spännande saker, vi har ätit gott och haft så mysiga kvällar med min familj. Jag har hunnit med att båda klippa mamma och min lillasyster. Det är ju så kul att jag fortfarande har en liten kund-krets hehe.
Idag har vi varit med min bror och träffat hans nya lilla familjemedlem. Min bror och hans flickvän adopterade nämligen en urgullig katt för ett par veckor sedan. OM jag blev kär i den. Detta besök fick mig att sakna vår lilla hårboll ännu mer. Efter besöket hos min bror åkte vi vidare till min pappa för att hjälpa han med lite saker. Han har just flyttat så jag fick äran att hjälpa till med lite garidner och så. Det blev så himla fint!

Nu vankas det en sista myskväll hemma hos mamma innan vi beger oss hemåt. Vi lämnar Arvika redan vid 07 i morgon. Det kommer kännas så sorgligt, men om bara några veckor kommer både mamma och pappa för att hälsa på oss.

Världens finaste påsk med min älskling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *