Gravid

Orolig inför ultraljud

Hej finaste läsare 🙂
Idag går jag och lilla L in i vecka 19 och det känns otroligt! Jag ska i vanlig ordning göra min ” Gravid vecka för vecka uppdatering “, men den kommer lite senare. Jag har en hel del att göra idag så det måste jag prioritera. Igår kom vi hem från Arvika och jag var så trött efter resa, jag kämpade med att hålla mina ögon öppna när vi kom hem men det gick inte. Jag sov en stund innan middagen. Under kvällen kom vår älskade hårboll hem. Som jag saknat vår katt, herregud. Hemmet är verkligen inte fulländat utan honom <3

På måndag nästa vecka är det ultraljud igen. Denna gång väntar det stora rutinultraljudet. Jag är så himla nervös inför detta, jag känner mig liksom orolig. Tänk om något är fel? Hur ska jag kunna hantera det ensam på kliniken? Det är sån stor oro att vara gravid och jag är säkert inte ensam om att känna dessa känslor.
Givetvis så hoppas vi båda att allt är bra så att vi kan ha vår “Gender reveal” nästkommande lördag.

Vår lilla L vid KUB-testet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *