Bloggflöde

Urban exploring värmland

Hej underbara ni <3

Idag kom min bror och hans flickvän för att hämta oss hemma hos mamma. Vi styrde kosan längst ut till dem Värmlandska djupa skogarna. Min bror har koll på detta med ödeplatser och hus lämnade att förfalla. Vi båda älskar ju sådant här och påskdagen passar ju perfekt för sådana äventyr. Håller ni inte med?
Vi parkerade bilen längst med en landsväg för att sedan vandra till fots. Vi gick och gick i en tät skog med knappt någon stig. Jag var ärligt talat rädd för att stöta på björnar, vildsvin eller älg, men som tur var fick vi inget sådant besök. Vi hittade tillslut järnvägen som skulle leda oss rätt till en övergiven plats min bror känner till. Det var en lång promenad innan vi hittade dagens pärla.. Läskigt, men så fascinerande. Det är lite tungt för mig att gå just nu, jag flåsar liksom högre än en sliten hund…

Jag väljer i detta inlägg att inte visa några detaljplatser, men jag har bilder på gårdagens fynd som jag kommer att visa er.

Nu ska vi spela påsk-bingo 🙂 Så längesedan jag spelade Bingolotto, men det är lite av en tradition här hemma i familjen.

Idag har vi haft hel 15 grader här. Jag var inte superanpassad till dagens äventyr. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *