Idag reser vi hem

Idag startade vi dagen med att göra en mindre rolig aktivitet, packa alla 5 väskor. Vi har alltså 5 stycken bagage på tre personer. Plus detta har vi en varsin handväska / ryggsäck. Det har blivit en del shopping så vi var tvungna ett köpa en till resväska. Nu är i princip allt packat och står redo i hallen hos Livias moster. Sent ikväll åker vi. Första planet tar oss till Lissabon. Där ska vi vänta i 2 timmar innan vi hoppar på planet till Stockholm.

Saker jag saknar hemma: Min dusch, min säng, Sasha (!!), säkerheten hemma, min mat, andra kläder och mina vänner. Jösses vad jag saknar dem. Jag kommer lämna Brasilien med blandade känslor. Jag saknar vårt hem så mycket, men jag vet att jag kommer sakna Brasilien varenda dag tills vi reser tillbaka. Vi har verkligen haft det så bra här och vi har blivit så omhändertagna av Livias släkt. Jag kommer sakna alla så otroligt mycket. Jag måste tänka positivt för annars kommer jag gå sönder när vi ska säga hej då senare ikväll. Jag hatar avsked om än ännu mer när men inte vet när man ses igen. Usch!

Gårdagen spenderades med en hej-då lunch, lite mys med vin hemma och sedan lite kvällsshopping i Rio Mar. En väldigt fin dag. Under dagen idag ska vi bara ta det lugnt och mysa på.

Vi hörs kära ni!
Ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *