Jag har något för gulliga fik

Det är ju mycket roligare att fika på söta och vackra fik. Espressobarer i all ära, men ska jag fika (vilket jag älskar) gör jag det helst på rosa och helst blommiga fik. Jag har inte hittat så bra caféer i Fortaleza, men detta och det andra som jag bloggade om (klick) har ju varit så bra. Godsakerna och kaffet har varit riktigt smaskigt. Kaffet är ju inte alls lika bra här som hemma. Märkligt ändå i och med att majoriteten av allt kaffe framställs just i Brasilien.

På tal om Instagramvänliga blommiga fik så måste jag ge en STOR shootout till min fantastiska flickvän som fotat alla bilder till min Instagram och blogg. Att hon stått ut med min petighet och alla krav jag haft. Det finns ingen som du. Jag är så glad över att hon ställt upp. För utan fotograf hade jag ju inte kunnat bidra med content till er.

Detta inlägg är tidinställt så ni kommer kunna läsa detta när vi är på planet.
Vi hörs på riktigt hemma i Sverige.
Stor kram till er.

Om vi någonsin köper en sommarstuga så drömmer jag om blommiga (antik look) på mina tapeter i köket. Det är ju så vackertt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *