Ikväll ska vi fira pride i pride-park

Jag är så otroligt taggad på Pride <3 Det kommer dock inte bli supermycket firande för mig i år, det går liksom inte ihop med en bebis. Men ikväll ska jag gå ut och det ser jag verkligen fram emot. Jag tar med mig min syster på kvällens event i Pirde-park. Det har inte varit någon ”riktig” pride med tanke på Corona och allt som pandemin orsakade. Men nu så. Ikväll händer det.
Är det några av mina läsare som ska till Pride Park ikväll? Jag vill ändå tro att jag har en hög med lesbiska / hbtqi-personer som läser bloggen. Men jag kan ju ha fel.

Vilken kväll vi hade igår förresten! Vi mötte upp Amanda, hennes flickvän Eva och deras hund Sally på Karlaplan. Vi åt middag på favoriten ”Klang”. Ett självklart val för oss när hunden är med (vilken hund vi än har i vårt sällskap haha) 🙂 OM vi hade mycket att prata om. Timmarna bara flög iväg och Leonards sovtid hade passerat för längesedan. Jag som är hård på rutiner annars har liksom släppt lite på det under sommaren. Det tycker jag är helt fine. Det blir lite som det blir. Snart är det vinter, mörker och kyla igen. Då kan man vara hårdare igen haha.

Min älskade Amanda bor tillsammans med sin Eva i Umeå och det sörjer jag. Jag vill ha henne här, nära mig. Hon är är den första riktiga vännen jag lärde känna när jag flyttade till Stockholm 2010. Tänk att jag hittade rätt människa direkt. Så lycklig över det. Hon är en för livet.

Vi är så glada över att Leonard tar nappen nu. Han har bara gjort det i ett par månader. Vi har verkligen övat på det då napp är en fin trygghet och tröst.

Mina älsklingarJag var så galet hungrig igår. För mig blev det en knaprig ceasarsallad Sally <3 <3 <3 14 veckor gammal  Leonard fastnade så mycket för Amanda. Hon är verkligen guld med barn.

<3 Fastnade för Evas brillor, från 1970-talet <3 gårdagens uniform

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *