Vad bra allt blev

Igår fick jag och Leonard besök här hemma av min syster, hennes fru och deras enmånads bebis. Lyckan i mig är ju total <3 Att få umgås med sitt syskon och deras bebis är ju helt fantastiskt. Tänk när deras bebis blir äldre och kan leka tillsammans med Leonard. Jag längtar så! Men nu passar jag på att gosa så mycket jag kan. Vi gick tillsammans och åt lunch på Caféet här vid oss. Så mysigt mitt i vardagen såhär. Lunchen var jättegod, om än lite stökig. Men man kan ju inte förvänta sig annat med en liten 1-åring.. Så mycket vilja i en sådan liten kropp. Efter lunchen gick vi ner till pappa (aka morfar) för fika. Pappa har börjat komma i ordning i hans lägenhet nu och det börjar bli så mysigt 🙂

Idag kommer Leonards mormor och jag ska få lite ensamtid. Det kommer väldigt lägligt ska jag säga er. Jag tänkte ta mig en tur på stan, jobba lite och bara ta en lunch. Jag behöver ladda lite batterier känner jag. Några timmar ensam ger mig ny energi. Tacksam för Leonards mormor.

Igår invigde min lilla älskling denna fina väst han fått av min syster, hennes fru med bebis <3 Visst är den fin? Så perfekt just nu.

Stora, lilla älskling. Kaos lunchen. Men så så så mysigt. Mer sådant här! Som Leonard älskar sin mosterHemma hos min pappa för fikaDör för detta.  Twistshake barnstol – som vi älskar denna. Klickade hem en till så att vi kan ha den i Värmland ”aka landet! Glöm inte att ni får 20% extra på allt hos Twistshake med min kod 20EMMAJENNIE (reklam)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *