Vi är hemma

Hej underbaraste läsare!
Vi är hemma i ett stycke med hälsan i behåll och alla väskor är med. Resan gick så bra och Leonard är verkligen en dröm att resa med. Först flög vi till Lissabon för mellanlandning  och sedan var det bara drygt 4 timmar kvar till Stockholm. Resan totalt med väntan tig cirka 14 timmar. Helt okej med tanke på att vi befann oss på andra sidan jordklotet.

Jag tror inte att ni anar hur skönt det är att vara hemma. Taxin släppte av oss strax efter 19 hemma igår kväll. Då slet jag upp alla 5 väskor och kastade in tvätt efter tvätt. Jag är en sådan person som vill ha allt fixat på en gång. Jag kan inte kasta mig på soffan och kika på TV när jag har så mycket att fixa. Trots att jag inte sovit på ett dygn så ordnade jag allt innan jag kunde få någon ro. Det är jag väldigt glad över idag. Att sova i sin säng, duscha i sin egen dusch ha sina saker runtomkring sig är lycka. Det känns så skönt. Just nu. I morgon kommer jag vilja åka till Brasilien igen haha. Jag saknar alla så oerhört mycket redan nu.

I övermorgon fyller jag år och idag bestämde sig Livia för att kicka igång min födelsedagsvecka. Hon kom hem från affären med allt jag älskar. Chark, blommor, ostar, champagne, bubbelvatten, chips bär och en massa annat. I morgon åker vi till mitt favoritslott för övernattning. Det ska bli himla mysigt!

Vårt sovrum<3

Älsklingen överraskade med gottis idag

Vi fick finbesök under eftermiddagen. Äntligen fick jag träffa dessa godingar från Luleå.

Vi gick ner till vattnet för glass innan regnet kom

Mys <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *