Jag följer sällan trender

Samarbete

Hej på er!
Igår när jag Livia och barnen strosade i butiker så slog det mig hur mycket jag avskyr trenderna som är just nu. Det är låga midjor, breda axlar, vida ben och mycket tracksuits. Allt detta ogillar jag skarpt och skulle aldrig få för mig att bära dagens trender. Jag är mer för klassiska snitt och kläder i bra material. Kläder som inte är trendiga. Klassiska plagg är nyckeln att investera i. För dessa kommer du aldrig tröttna på och de kommer heller aldrig gå ur tiden.
Jag brukar ha detta tänk i åtanke när jag shoppar. Detta gäller både skor, smycken, kläder och accessoarer. Jag vill kunna ha mina kära ting för alltid om det så är. Hur brukar ni tänka när ni shoppar? Är ni trendtrogna eller föredrar ni det klassiska?
Material som silke, ull, bomull cashmire är material jag letar efter när jag handlar vintage.

Men till något annat… Nu vill jag  visa denna fantastiska klocka som är stor favorit hos mig, ni hittar den hos Mockberg. Modellen heter Grace och finns i både guld och silver. Visst är den magiskt vacker? Jag tycker den passar min stil vädligt bra. Den gör liksom en hel look. Sedan är den fantastiskt vacker, stilren och tidlös. Det ”flätade” bandet gör verkligen allt på klockan. Så så fin! Ni hittar Mockberg Grace Gold här <– klick

Med koden EMMABLOG får ni 20% på alla klockor och smycken hos Mockberg. Passa på!

Ha en underbar söndag nu. Stor kram!

Med koden EMMABLOG får ni 20% på alla klockor och smycken

Jag har definitivt blivit mer en ”guld person” med tiden. Jag älskar också att blanda guld och silver, Tycker det är superfint!

Den är perfekt. Jag ska nog införskaffa mig en i silver också 🙂 Vilken gillar ni bäst? Guld eller silver?

Läs mer: Tips på vackra gåvor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *