Tessinparkens lekplats

Hej godingar!
Idag besökte vi för oss en ny lekpark, Tessinparken på nedre Gärdet! Leonard ÄLSKAR ju att åka iväg och utforska nya lekplatser. Denna var ju så rolig och han blev fast på momangen. Temat på just denna park är ””Den lilla staden” och det märks tydligt. Här kan man leka i bostadshus, små villor, ”köra” lyftkran och hoppa på spårvagnen. Succé! Vi ska snart ta med oss picknick-korgen för ett andra besök. Intill lekplatsen finns en plaskdamm, perfekt om barnen vill svalka sig.

Vi tog en paus efter någon timmes lekande med våfflor och kaffe. Efter det så promenerade vi bort till Fältöversten. Jag hade nämligen lovat Leonard sn sväng till leksaksaffären och det mindes han. Eftersom han slutat kissa i blöjan och börjat med potta så fick han välja en present, Det blev en megastor bil (likt en fyrhjuling). Lyckan var total. Lycklig son = lycklig mamma. Jag gled in på H&M efter shopping till sonen. Ut kom jag med baströjor. Jag har så dåligt med det i min garderob, men nu så. Jag behöver mer bas som tvåbarnsmama märker jag. Klänningar i all ära, men det är inte så praktiskt på daglig basis nu mer.

I morgon är det söndag och det innebär utflykt till ännu en ny park. Hoppas ni har en fin helg.

Ambulansen är såklart med. Någon kan ju faktiskt skada sig…

Denna var så spännande. Leonard har ju något för cementblandare.. så gulliga små hus.

stopp och paus med våfflor  Fina och mysiga Tessinparken.

Shopping på Fältöversten Ingen lördag utan glass såklart Lillemannen vill alltid vara nära och det älskar jag. 

godingen min

<3Regnbågsglassen som Leonard älskar Det blev en sväng till bokhandlen också. Båda barnen fick en varsin bok. Bernards alla första bok blev en liten söt mini-pekbok som man kan hänga på vagnens bygel. Smart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *