Kan man stoppa en förkylning?

Kan man stoppa en förkylning?

Inlägget är i ett betalt samarbete med Meds

Tidigare i veckan gjorde jag en jättebeställning från mitt favoritapotek online, Meds. Dagen efter kom jättekartongen och jag blev så himla lycklig. Tänk att såna här saker kan göra en så exalterad och glad.
I månadens veställning hade jag fokuserat på mediciner och vitaminer för att förebygga och lindra en eventuell höstförkylning. Meds har allt inom den kategorin, det kan jag lova! Nu ska jag berätta mer om min teori om att hålla sig ifrån en förkylning. För det kan gå med rätt vitaminer.

Kan man stoppa en förkylning?

Man kan inte stoppa en förkylning, det har jag lärt mig efter dagens reasearch. MEN det finns faktiskt kurer och preparat att ta till för att hindra förkyldningen att bli så långdragen och tuff. Det finns även vitaminer som förebygger förkylning. Ett tips är att boosta kroppen med vitaminer som D-vitamin och C-vitamin. Dessa vitaminer hjälper dig att stärka ditt immunförsvar. Viktig att tänka på inför höstens alla förkylningar. Det finns även en jättebra och förebyggande halsspray som jag älskar! Den heter Coldzyme och gör så att bakterier och virus inte fastnar lika lätt på slemhinnorna. Testa den nästa gång du känner det första förkylningssymtomet!

En annan stor favorit som jag tar till i förkylningstider är Echinagard. Denna flaska har hängt med mig ända sedan barnsben. Den smakar verkligen barndom haha. Jag minns att mamma var framme med flskan vid första nysning. Echinagardär ett naturligt läkemedel som innehåller extrakt av örten röd solhatt. Studier har visat att man kan förkorta sjukdomsförloppet med några dagar om man tar Echinagard vid första förkylningssymtom. Har ni provat?

Tips vid förkylning

Har du väl åkt på en förkylning kan jag rekomendera er att dricka te i mängder. Bland i honung, citron och kanske riven ingefära. Det både lenar halsen och ger dig en boost av vitaminer. Även halstabletter med smak av citron kan vara skönt för halsen. Meds har det allra mesta inom förkylning.

Kan man stoppa en förkylning? Bästa jag vet i dessa tråkiga förkylningstider. Coldzyme finns här (klick) Kan man stoppa en förkylning? Echinagard finns här (klick)

Smärtstillande tabletter på bild. Detta är  ett receptfritt läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning.

Passade på att lägga till ”lite” extra i varukorgen som ni ser haha. Som jag sagt så har Meds ALLT. Nästan allt man kan tänka sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *