Kärleksbilder vid det rosa slottet

Åh vad jag eller vi älskar dessa fantastiska bilder <3 Dessa bilder togs av den bästa fotografen jag känner, Letícia. Vi träffades en lördagsmorgon för att fånga dessa magiska bilder. Jag minns hur kallt det var den morgonen, men hur värt det var att faktiskt fånga detta ögonblick. Vi båda kände oss så bekväma när Letícia fotade oss. Visst blev resultatet helt magiskt? Jag längtar tills några av dessa bilder ska få pryda våra väggar här hemma. Tänk att vår lilla son ligger i min mage. Så kul att föreviga 🙂

Är ni ute efter fantastiska bilder så bör ni ta kontakt med Letícia ? Hon fotar gravidbilder, bröllop, familjefoton och mycket mer. Ni kan besöka hennes hemsida här (klick) och Instagram här (klick) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *