wearglas rabattkod

wearglas rabattkod

 – Inlägget innehåller adlänkar –

Glasögon är inte bara användbart och ett måste för många, utan det är också väldigt snyggt, klassiskt och stilfullt. Det tycker i alla fall jag 🙂 Glasögon är en fin accessoar som ger så mycket personlighet och stil till en person. Jag har länge spanat in glasögonen från GLAS och nu äntligen har jag ett par i hand. Jag är så så nöjd med min beställning. Nedan ska jag bara mer om just glasögonen från Wearglas.

wearglas rabattkod

Men innan jag går vidare och lämnar min recension på glasögonen jag beställt vill jag ge er en GLAS rabattkod.

shoppa glasögon med rabatt <– shoppa här för 10% rabatt 

Ange kod: HELLO10 för 10% rabatt på alla glasögon. Koden gäller via länken ovan.

GLAS omdöme

Företaget GLAS erbjuder handgjorda och hållbara läsglasögon, blue light- och bifokala glasögon och solglasögon för kvinnor. Du kan enkelt och fraktfritt handla deras glasögon online. Du har öppet köp i hela 30 dagar så du har god tid på dig att testa hemma.

Jag har testat mina glasögon ett bra tag nu och jag tycker att gångjärnen i båkarna är mycket flexibla. Om du behöver kan man enkelt forma bågarna (en beskrivning på detta medföljer). Linsen är behandlad så att den ska stå emot smuts, repor och slitage. Detta är superbra tycker jag! Glasögonen sitter skönt på och jag känner mig så fin i dem. Leveransen kom supersnabbt och på köpet får man en fin putsduk och etui.  Glasögonen är tillverkade i 100% återvunnet material. Fri från kemikalier och tillsatser.Detta är verkligen glasögon av högsta kvalitet, gjorda av italienska råvaror med skandinavisk design.  Styrka finns från +1 till +3.

Vad är Blue light glasögon?

Blu light glasögon är glasögon med med speciella linser som skyddar met det skadliga blåa ljuset. Blått ljus utsöndras från bland annat våra mobiltelefoner, dator och TV apparater. Anti Blue light-filter som finns i glasögonen skyddar ditt öga från det skadliga ljuset. Användandet av Blue light glasögon motverkar stress och trötthet i ögonen. Det kan även hjälpa till att förhindra spända muskler och huvudvärk.  Alla glasögon finns med eller utan styrka.

 

wearglas rabattkod wearglas rabattkod wearglas rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *