Lately från mobilen

Hej raringar <3
Leonard har varit sjuk ett par dagar så det har varit mycket vakna hel-nätter och mycket extra tålamod som behövts. Nu är han lite bättre och det finns inget som gör mig mer glad. Att se sitt barn sjukt är bland det värsta som finns, man känner sig ju så maktlös. Idag har vi bara myst, hängt lite i hans bollhav och bara tagit det lugnt.

Tänkte visa lite bilder från veckan som gått, Det var så skönt med en långhelg och att ha Livia hemma. Familjemys och familjeutflykter är absolut det bästa jag vet. I söndags var vi på kalas söder om stan. Leonards syssling som är lika gammal som honom var också där. Det är så fint att se dem leka tillsammans. Vi har börjat ”skrota” vagnen när vi går ut kortare stunder som på stan och så vidare. Den är liksom bara jobbig att dra på när han ändå inte vill vara i den. Öva med vagnen gör vi på vardagar!

När Livia kommer hem från jobbet idag ska jag iväg på ett skönhetsevent. Egentligen är jag alldeles för trött för det, men bara jag kommer iväg så kommer jag få energi, det brukar alltid vara så.

Hans favoritplats Min goding Handla med mamma är roligt Sysslingarna <3 Mammas sjukling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *