Stay Well event hos Mildh Press

Hej godingar!
Igår eftermiddag tog jag en taxi till Mildh press där kvällens event skulle hållas tillsammans med Stay Well. Stay Well är ett veganskt varmärke som ingår i kategorin ”korean beaauty”. Det är ingen nyhet att jag älskar Korean beauty. Jag fastnade för denna typ av hydvård när jag testade det för första gången 2018. det passar min känsliga hy väldigt bra. Stay Well är ett nytt varumärke som idag finns hos bland annat Meds apotek, Lyko med mera. I sortimentet finns  ett flertal hudvårdslinjer med höga koncentrationer av sin huvudingrediens, veganska sheet masks, bubbelmasker, fot- och handmasker. Priserna är superbra vilket jag älskar!

På eventet igår fick vi en sån fin presentation av varumärken tillsammans med en massa god mat och bubbel. Det var en väldigt trevlig kväll. Eventet hölls tillsammans med Meds apotek som är mitt favoritapotek. Där kan man hitta ALLT och lite till.

Dessa sheetmasks är nedbrytbara. Bådef örpackningen och själva arken.Bra jobbat Stay Well!Ska bli så spännande att testa serien! Det finns flera olika serier som har olika fokusområden.

Nöjd och glad på väg hem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *