vardagen med två

Igår pratade jag och Livia om livet. Hur känns det att ha två barn? Blev det som vi hade tänkt oss? Vi båda var inställda på att det skulle vara MYCKET tuffare än vad det än så länge känns som. Visserligen är lillen bara tre veckor drygt, men hittills känns allt så fint. Givetvis kan det vara jobbigt i perioder, speciellt när jag är ensam och båda behöver mig. I morse var en sådan morgon tillexempel. Leonard ville mysa när han hade vaknat och bebis ville amma. Det är svårt att räcka till, men jag tror att alla i familjen håller på att vänja sig nu. Jag trivs så bra i min nya familjekonstellation och det känns som att vår lilla familj är komplett <3 Nyp mig i armen. Det är fortfarande svårt för mig att ta in att jag nu är tvåbarnsmamma, när hände det?

Vi har haft så mysiga dagar de senaste. Leonard har varit lite ledig och hela familjen har haft fin tid ihop. Jag berättar mer undre bilderna.

När Leonard har vaknat på morgnarna kommer han oftast in till stora sovrummet för att mysa med mammorna och lillebror. Denna stund är ovärdelig

  Efter hämtning på föris vill Leonard alltid gå förbi syrenerna för att dofta på blommorna

Bilen har fått sig en rejäl omgång med högtrycken. När jag kom in till macken igår och skulle ”boka” tvätt sneglade hen i kassan lite obekvämt men rolig på mig. ”Man kan bli rätt smutsig av biltvätt”… Jag hade kanske inte den mest lämpliga outfiten på mig…  Men det gick bra ändå!  Utflykt med familjen för att… Köpa ännu mer blommor till balkongen. Så mysigt där ute nu! Fika och stopp i en park påvägen hem och glass förståss  Lillebror En massa ärenden med doona i babyskydd, värdens bästa bilstol FOTBOLL!! Jag sitter väl som extra klistrad när denna donnan står i mål…  Som sagt, tvåbarnsmamma. NYP MIG <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *