Bloggflöde

Så mycket att fixa

Hej bästa läsare 🙂 Hoppas ni mår bra i sommarvärmen. I detta inlägg tänkte jag prata lite om lägenheten och hur det har gått för oss.

Nu måste vi nöja oss med vår lilla mini renovering här hemma i vår nya lya. Vi har bott här i lite drygt än en månad och snart så är vi nöjda. Eller det måste vi vara för nu vill jag bjuda hem fler vänner här hemma till ett färdigt hem. Jag är ju lite av en perfektionist och jag vill att varenda detalj ska kännas hundra procent. Om det inte gör det kommer jag att störa mig på detta inför all framtid och det går inte. Alla gardiner måste sitta mot golvet från vägg till vägg, färgen på väggarna ska vara i en perfekt behaglig beige nyans och golven måste vara perfekta. Perfekta i min värld vill säga. Som ni hör så tar det sin lilla tid att få allt klart. Men de är det värt.
Det vi har gjort här hemma är att spackla igen alla gamla hål, slipat, målat, dekorerat med marmor, förgyllt olika beslag och fått hjälp med viss förzinkning på balkongen. Det är faktiskt ganska enkelt att få hjälp med olika typer av förgyllning och förzinkning. Läs mer om detta om ni är nyfikna. Det blir en jäkla stor skillnad vill jag lova till och med på vår balkong. Det är så mycket mer att fixa än vad man tror, men nu är vi snart väldigt nöjda. Jag lovar er att jag ska visa en massa bilder från lägenheten. Jag vill bara styla den lite till först, men det förstår ni säkert 🙂

 

2 thoughts on “Så mycket att fixa

  1. Just det här med att allt ska vara perfekt, läste någonstans att det räcker att det är 75 % perfekt ingen annan kommer att märka det resterande. Det blir istället överväldigande att behöva ha allt perfekt och det är svårt uppnå.

    Kan du förresten inte visa bilder på förzinkning? Aldrig hört om det, men det lät intressant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *