Me time

God kväll hjärtan!
Hoppas ni haft en fin onsdag 🙂 Jag började min dag med morgonmys tillsammans med sonen i soffan. Han vaknade vid 06 och då var det bara att pallra sig upp ur sängen. Mamma L åkte till jobbet och vi passade på att gosa i soffan med täcke och kudde. Så mysigt! Några timmar senare kom Leonards mormor för att vara med honom i ett par timmar när jag åkte iväg till Karlaplan för lite egentid. Idag hade jag tid för en färgbehandling som jag verkligen sett fram emot. Mitt hår har av någon anledning bara blivit mörkare och mörkare i längderna, trots att det bara är utväxten som färgats (?). Det såg så dassigt, matt och livlöst ut. Jag är rätt emot blekning i form av slingor och liknande så min frisör hittade den bästa behandlingen för mig. Vi gjorde som en blekningstvätt där allt ”överflödig” färg tvättades bort. Efter nästan två timmar i shamponeringen fick vi det resultat jag hade önskat. Jag tror min frisör gjorde en blekningstvätt (så skonsamt i jämförelse med slingor osv) samt en toning på det. Jag blev verkligen SÅ nöjd. Jag visar för och efterbilder nedan 🙂

Efter behandlingen köpte jag med mig sushi lunch hem till mig och gullisen, samt en bok från Akademibokhandeln. När man är sjuklis så får man skämmas bort lite extra tycker jag 🙂

 Idag invigde jag min fina quiltade jacka som passar gravidmagen SÅ bra. Jag ser att den är slutsåld så det är ingen idé att länka.  Men hittar jag en liknande så kommer det en länk 🙂

Före behandlingen….

EFTER!! Jag älskar att vara brunett och det är just denna nyans jag älskar. Så så fint.

Det var denna bok som fick följa med hem till sonen. Han är så intresserad av människokroppen och han blev så glad!

Soffmys hemma

utslagen liten älskling. Idag har han varit feberfri så i morgon blir det troligen förskolan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *