Min graviditet vecka 35

Min graviditet vecka 35

Under vecka 35 har bebisen mätt 45 centimeter och vägt omkring 2.5 kilo (men, som ni redan vet är vår bebis större än detta). Vecka 35 och grönsaksjämförelsen har varit kokosnöt. Undrar om det är en Thailändsk kokosnöt, eller en sådan man hittar här på Ica? Det är ju en enorm storleksskillnad i alla fall hehe.

Denna vecka har bara löpt på.. Inget särskilt som hänt och inga nya cravings eller krämpor har tillkommit. Jag har dock sett att några små strimmor av röda bristningar har börjat synas längst ner på magen, precis där som jag fick mina bristningar när jag väntade Leonard. Bristningar stör mig inte alls av kosmetiska skäl, men jag tycker dem är obehagliga att titta på. Känns läskigt att huden sträcks ut så mycket i en sådan hastighet. Det har varit mycket tankar som snurrat under den senaste veckan. Jag har oroat mig för bebisens hälsa, tankar som ”tänk om den kommer ut och är allvarligt sjuk” har slagit mig. Men jag kan inte påverka detta så jag försöker släppa dessa tankar när dem når mig.

Jag vaggar riktigt ordentligt nu och jag får kramp i kroppen samt sammandragningar efter 50 meters promenad. Jag håller mig mestadels hemma eller omkring. Jag är så rädd att vattnet bara ska gå eller att jag ska få hemska förverkar som ofta kommer om dagarna. Det är MINDRE än en månad kvar tills vi får träffa vår lilla bebis och jag längtar varje dag.

Ny vecka och nya tag 🙂 Heja mig och alla er andra som är gravida. Alla kämpar vi!

Det är inte många val till kläder som man kan välja mellan nu inte hehe. Kör ni endast med gravidkläder, blandar ni? Eller har ni bara ”vanliga” kläder? Jag har mest vanliga kläder med mycket stretch i. Men då bara kjolar och klänningar. Dock har jag börjat använda mina mjuka amningsbhar från Jollyroom, så sköna! Jag trivs bäst med vanliga kläder så länge det går  🙂

Läs mer: Gravid vecka 34

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *