Middag med min bästis

Jag har blivit så bortskämd med att få träffa min bästis så mycket under hennes vistelse. Vi har haft det så mysigt och det har varit härligt att få umgås bara hon och jag (plus Bernard då). Allt känns precis som förr när vi umgås med varandra. Det märks inte att vi bor i olika länder och att vi träffas cirka tre gånger per år.

Häromdagen möttes jag och Charlotte upp på Östermalmstorg och sedan promenerade vi till en favorit-hamburger-restaurang på Linnégatan, BAP Burgers. Jag har pratat om detta hak innan, men det är värt att göra igen. För deras burgare, dippsåser och pommes är dem absolut godaste jag någonsin ätit. Här finns både veganska och vegetariska alternativ också. Ni måste besöka detta ställe om ni som jag älskar hamburgare. Vi pratade länge och myste i solen. Sedan gick vi en promenad runt Östermalm. Vi gjorde även en reel tillsammans som ligger uppe på min Instagram NU, ni måste spana in den på @emmajennie

Alla borde verkligen ha en vän som min Challe. En som lyssnar, ger genuina råd, en som alltid finns där och en som är så förbaskat kärleksfull <3

Friends since 2013 Bernard var lite ledsen under vår middag (alltid när mamman ska få äta), men selen löser det mesta. Tack och lov för det.

 Finaste bästis  ja mums!  Promenad i kvällssolen. Vår nya suflett är så så så bra. Jag hade ingen aning om att den hade ett ”inbyggt” myggnät som går över hela vagnen. Har använts en del redan. Så himla bra! När Challe bodde här kunde vi ha heldagar med ”photoshoots” till vår Dj-duo. Vi har gjort mycket galet och så mycket roligt genom åren. Att få Dj:a med dig är verkligen något utav det roligaste jag gjort och något jag alltid kommer bära med mig.  Älskar dej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *