twistshake badkar recension

twistshake badkar recension

I ett samarbete med Twistshake baby

Twistshake har allt till dem minsta i familjen. Allt du kan tänkas behöva för att underlätta livet som småbarnsförälder. Jag trodde aldrig att man skulle behöva ha SÅ mycket grejer innan jag fick barn som man faktiskt behöver. Twistshake är experter på vad man behöver och jag tror att vi har ALLT ifrån deras shop här hemma. Alla saker underlättar verkligen vår vardag så stort tack bästa ni! I detta inlägg ska vi prata lite mer om Twistshake badrumskollektion.

twistshake badkar recension

Innan Leonard kom så köpte vi på oss ett annat badkar. Ett badkar som jag kände spontant ”åh så bra och rymligt” detta kommer vår bebis att älska… Men sedan detta köp så har badkaret stått och dammat i vårt förråd. Inte vill vi ha ett badkar i vårt badrum som man inte kan fälla ihop. Det är så stort, otympligt och så oerhört skrymmande att det aldrig hade varit snyggt, inte ens i det största badrummet.

Efter rekommendation beställde vi HELA Twistshakes badrumskollektion och WOW. Badkaret blir platt, 10 cm i bredd och nu står det mot en vägg och tar inte upp någon som helst yta! Det är så smidigt att manövrera då badkaret har en ”plopp” där man kan få ut allt vatten, utan att alltså behöva tippa badkaret. Man trycker enkelt in botten på badkaret och fäller ihop benen och vips så är badkaret bortstädat!

I paketet vi köpte ingick Twistshake potta, pall, en vatten-hällare, babyinlägg till badkar och wipes-hållare. Allt används hela tiden här hemma (pottan ska vi börja öva med). Jag kan varmt rekommendera Twistshake till alla nyblivna föräldrar. Deras produkter underlättar verkligen för en 🙂

Jag har även en Twistshake rabattkod till er.

15EMMAJENNIE ger er 15% EXTRA PÅ ALLT. Så passa på!!

twistshake badkar recension
potta, pall och hållare till wipes

Vår lilleman älskar att bada

twistshake badkar recension twistshake badkar recensionVi har även kompletterat badrumskolletionen med en egen morgonrock / badrock till Leonard. så mysig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *