Min graviditet vecka 36

Min graviditet vecka 36

Under vecka 36 har bebisen mätt 46 centimeter och vägt omkring 2.6 kilo (men, som ni redan vet är vår bebis större än detta). Vecka 36 och grönsaksjämförelsen har varit honungsmelon. En frukt som jag älskar!!

Vecka 37 idag vilket är helt galet. Det är så mycket blandade känslor just nu alltså. Jag är livrädd, förväntansfull och orolig, precis så som de flesta bärande känner såhär i slutskedet. För JA min graviditet börjar verkligen närma sig sitt slut nu. Mycket tankar snurrar och jag känner en stark oro inför själva förlossningen och att allt inte ska vara bra med bebis…
Min ork är lika med noll och ingenting, om ännu sämre än förra veckan. Jag är nästintill bara hemma, sover, vilar och sover ännu mer. Jag är som ett paket som väntar på att förlösa. Det låter tragiskt haha, men det är verkligen vardagen just nu. Både sammandragningarna och förvärkarna är intensiva så som det har varit de senaste veckorna. När dem kommer försöker jag andas och lägga mig ner.

Skillnaden mellan denna vecka och förra veckan är att jag blivit STÖRT förkyld. Det låter kanske inte så illa, men herregud vad kämpigt det har varit. Jag kan i vanliga fall knappt få ”luft”, men med en igentäppt näsa har det varit en utmaning… Nu börjar alla i familjen bli bättre och det är jag tacksam för.

Heja heja vecka 37! Snart är vi i mål

 Läs mer: Min graviditet vecka 35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *