Väck liv i hårsäckarna

Inlägget är i ett samarbete med Under Your Skin

Väck liv i hårsäckarna ! Men vad innebär det egentligen? Jo, i detta blogginlägg ska jag berätta allt om hur DU kan få bättre hårväxt genom att använda rätt produkter. Jag har länge pratat om Under Your skin och deras ”Hair Growth kit” som gjort dunder på mig. Detta kit stimulerar naturligt dina hårsäckars aktivitet vilket på sikt ger ett tjockare hår. De naturliga ingredienserna i produkterna stimulerar långvarig hårväxt vilket jag sett tydligt på mitt eget hår bland annat. Ett friskt, långt och hälsosamt hår börjar med BRA hårprodukter.
Om ni är sugna på att testa så har jag en rabattkod till er.

Med min rabattkod får EMMAJENNIE20 för 20% på ALLT hos Under Your skin.

Handla Hair Growth kit här <– klick

Kan hårvårdsprodukter lindra håravfall vid graviditet?

Den största anledningen till att jag började använda Under Your skin ”Hair Growth kit” var för att jag vill förhindra ett eventuellt håravfall. I och med min graviditet så är det mycket som händer i kroppen och håravfall KAN vara en följd av en graviditet och amning. Främst efter en förlossning kan man märka av ett uttunnat hår med både höga vikar och nästa kala spots. Mitt långa och tjocka hår är JAG och jag vill absolut inte förlora det. Mitt hår är lite av min identitet. Jag tror att fler känner igen sig i detta. Hur som helst så började jag att använda produkterna strax efter att jag blev gravid, och JA det är helt okej att använda dessa under graviditet. Såhär 7-8 månader senare är resultatet stort. Jag hade verkligen inte trott att JAG kunde få ännu tjockare hår.

Jag har märkt så mycket mer hår i vikarna, ”stubb” av hår i hårbotten och mycket tätare hår kring ansiktes ansatser. Om jag får använda uttrycket ”det växer så det knakar” så är det precis så jag känner. Jag känner mig så hoppfull och väldigt trygg med dessa produkter.

Om ni vill läsa mitt fulla omdöme om dessa produkter, innehåll, användning osv så kan ni läsa här: Hair Growth kit recension

Såhär ser det ut när jag väckt liv i hårsäckarna:

 

Väck liv i hårsäckarna

Väck liv i hårsäckarna – det är inget man gör på bara en tvätt. Det är viktigt att ge dessa produkter tid.  Det är en process. Men lita på den, du kommer att få se resultat 🙂

 Väck liv i hårsäckarnaVäck liv i hårsäckarna , tre produkter som verkligen gör skillnad. Shampoo, balsam och serum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *