Bloggflöde

Petite Olivia – Rosettbutik

Petite Olivia – Rosettbutik
Jag måste få tipsa er om bästa Petite Olivia och deras fantastiska Rosettbutik. I förra veckan fick jag min första leverans ifrån dem och jag blev så så nöjd. Rosetter är ju verkligen min grej och jag har älskar rosetter sedan jag var en liten flicka. I leveransen som jag beställde gömde sig både diadem och rosetter i from av klämmor. Dessa klämmor kan man ju ha i både en tofs, på sidan eller att fästa luggen med. Åh så fint. Ser så mycket fram emot att bära dessa under våren. Har ni inte redan spanat in Petite Olivia och deras Rosettbutik så bör ni göra det NU. Ni kommer inte att ångra er <3

Nu ska jag visa er mina senaste rosetter till samlingen 🙂

Detta diadem fyllt av pärlor är ett av mina absoluta favoriter

Ett annat favoritdiadem. Bär detta så ofta <3 Finaste <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *