nyföddfotografering Stockholm

Hej vänner!
Vår lilla lilla bebis är nu en hel månad gammal. Ska tiden verkligen få gå såhär snabbt? Det gäller verkligen att ta tillvara på dessa nyföddsveckor minsann. Jag har lovat mig själv att njuta maximalt, fota och filma bebis så att jag kan titta tillbaka och för alltid minnas. Jag är en person som verkligen vill föreviga saker därför tycker jag att det ör viktigt att boka in en proffsig fotograf vid både graviditeten och nyföddstiden. Detta är exakt det vi gjort. Nu ska jag berätta mer.

Nyföddfotografering Stockholm

Bernard hade blivit en dryg vecka gammal när vi åkte till Letícia och hennes fotostudio i Solna för att föreviga Bernards första dagar i livet. Vi var så exalterade på att få komma och fota vår lille son i fina kläder och rekvisita.  När vi var på plats passade vi även på att ta lite familjebilder på oss alla. Det är ju så roligt att ha, både digitalt men också att hänga upp här hemma. Letícia är så himla fin, lugn och samarbetsvillig. Hon är den bästa med barn. Vi mammor kunde slappna av och vi kände oss så trygga med henne. Leonard var så lugn, men ändå lite pirrig och busig när vi fotade. Han tyckte det var jätteroligt. Jag skulle säga att det var en upplevelse för hela familjen 🙂 Det var fina timmar tillsammans.

Bilderna blev magiskt fina. Letícia är lite av en perfektionist vilket jag älskar. Hon är proffs ända ut i fingertopparna. Allt blir alltid helt perfekt med hennes bilder. Det är inte bara ljuset, redigeringen, posen utan även känslan som förmedlas i bilderna som jag älskar. Jag har sagt det innan, men jag vill säga det igen. Jag är så glad över att vi hittade till denna fotograf som förövrigt också blivit en vän till familjen 🙂

Är ni sugna på en nyföddfotografering Stockholm  <–(klick)  så kontakta Letícia Bronzoni 🙂

Vill ni se några ”behind the scenes” bilder från fotograferingen? Klart ni vill 🙂 Här ser ni dem <– klick

Jag delar några bilder så länge, fler kommer. Blir helt tårögd när jag ser dessa <3 Underbara familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *