En lunchdejt i stan

Hej kompisar
Igår kom Livia med en brilliant idé, hon ville fira mitt aktiebolag och mitt första bokslut med myslunch i stan. Jag har tidigare drivit enskild firma men förra året startade jag ett aktiebolag. Det blev 7 månader med mitt AB under 2023 och nu ser jag fram emot ett helår och fina resultat. Heja heja! Vädret var riktigt kyligt igår så jag plockade fram min skepparkavaj i ull från Busnel och det var tur det… Trots detta valde vi sitta ute och äta lunchen för man vill ju ”passa på” när det väl är sommar i Sverige. Vi gick till en av mina favoritrestauranger på Östermalm, nämligen Fiore på Narvavägen. Deras mat är fantastisk. När lillen vaknade för mat lämnade vi uteserveringen för kaffe och amning inomhus. Är livrädd för mjölkstockning och jag har hört att det är rätt lätt att få om man blir kall om bröstet.

Vi satt länge på restaurangen innan det blev en promenad och lite ärenden. Jag var tvungen att köpa tråkiga grejer som sladdar, adaptrar och sådant annat pyssel. Jag köpte även med mig lite amningsvänliga klänningar hem som jag ska prova här hemma lite senare. Än så länge har jag haft svårt att hitta lämpliga kläder för ändamålet, men det känns ändå som att det är rätt säsong för amining om ni försåt vad jag menar 🙂

Igår kväll blev det myskväll med min familj här hemma och jag fick äntligen ta igen lite förlorad mamma och son tid med Leonard.

Fiore ligger fint på Östermalm tycker jag 🙂

Jag tog veckans fisk. Så gott!!

en superpigg bebis i väntan på mjölk hehe

så mysigt med att amma tycker jag

Livia vill gärna ta rapningen..

  mammas<3

finns inget godare än pistage glass. Dags att sätta nya naglar från Switch nails hehe

Lite shopping på Fältöversten

    Vi kikade lite på alla glada studenter på flaken innan vi tog oss hemåt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *