Rabattkoder

success sportswear rabattkod

– success sportswear rabattkod –

Inlägget innehåller reklamlänkar

Bara för att jag är gravid har jag inte slutat att träna haha. Jag använder mer träningskläder än någonsin. De träningskläder jag använder just nu och har använt ett tag är success sportswear. Jag älskar kvaliten på dem och hur skönt tightsen sitter mot kroppen. Jag har en success sportswear rabattkod till er. Rabattkoden på SXS ger er hela 10% rabatt på hela köpet.

success sportswear rabttkod <– Handla här

Ange koden Meja10 i kassan för 10% rabatt

success sportswear rabattkod

success sportswear omdöme

Som många andra varumärken inom träning så skiljer sig success sportswear något enormt mot sina konkurrenter. Jag tycker kvalitén är mycket mycket bättre än det jag är van vid. Träningskläder tvättar man ofta och man vill att färgerna ska hålla bra. Detta är inget jag tagit för givet förr, men färgerna på success sportswear håller tvätt efter tvätt.

Jag fick en hel del frågor på min Instagram DM när jag visade upp mina träningskläder från success sportswear. Här är några av dem frågor jag fick.

Är success sportswear träningskläder sköna?
OM de är sköna? O ja. Success sportswear träningstights andas och sitter skönt mot kroppen. Dem formar figuren snyggt utan att klämma åt. Dem är otroligt bra då man slipper dra upp dem efter ett par knäböj. success sportswear är squat proof 🙂

Hur är success sportswear tights? 
Får så många frågor som “sitter success sportswear träningstights uppe”? Som jag nämde ovan sitter de på under ett helt träningspass. Du slipper dra upp dem eller ner dem. Dem formar rumpan snyggt och klämmer ej åt. Man får en väldigt smickrande figur av dem.

Hur är storlekarna på success sportswear?

Jag skulle säga att storlekarna på success sportswear är väldigt normala. Jag brukar ha M i övriga plagg och det är inte någon skillnad i detta märke. Storlek M i tights och storlek M i toppar.

Hur är kvalitén på success sportswear ? 
BRA. Jag är så nöjd. Träningskläderna lever länge då dem inte tvättas ur och blir solkiga.

Är träningstightsen genomskinliga?
success sportswear tränings tights är INTE genomskinliga. Det spelar ingen roll vilken rörelse du gör så kommer inget synas igenom.

success sportswear yoga kläder

SXS Yogakläder är helt underbara. Detta set som jag äger är det jag använder mest. Dem sitter så lätt på huden och är det “lättaste” träningssetet jag haft. Bor i detta beiga set.

Här bär jag seamless träningskläder

Vad är seamless träningsplagg?

Det pratas väldigt mycket om träningsplagg i seamless. Men vad är egentligen seamless? Seamless kan man direktöversätta till “utan söm” på svenska. Det är jus vad det är också. Seamless träningsplagg är sömlösa träningsplagg. Dessa plagg är tillverkade av en annan teknik som innebär att man stickar dem istället. Seamless träningsplagg är otroligt sköna och ger enligt mig en finare passform. Ribbade seamless tights är mina favoriter. Sucess sportswear säljer givetvis seamless träningskläder.

Glöm nu inte bort att använda min success sportswear rabattkod som ger er hela 10% rabatt på hela köpet.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *