Bloggflöde

Vad jag är stolt över

Hej hjärtan!
Idag på morgonen har jag sprungit en massa ärenden inne i stan. Jag älskar ju att göra sådant när gatorna är tomma och alla är instängda på sina kontor eller på hemmakontoret. En av de bästa sakerna med att vara “egen” är helt klart att man kan göra såna saker. Man kan styra sin tid precis som man vill och jag älskar det! Jag är så stolt över mig själv och vad jag egentligen har åstadkommit. “Mycket vill ha mer” sägs det ju och det är himla lätt att springa på utan att faktsikt andas, reflektera och vara stolt över vart man kommit. Jag har varit min egen chef i 1,5 år och jag kunde inte ha tagit ett bättre beslut. Jag älskar min vardag och det jag gör. Jag får dagligen frågor om min business och jag har svarat på allt i detta inlägg: Vad jag tjänar pengar på.

Jag tog en taxi både till östermalm och hem. Det tar ju 10 min för mig och det är så billigt att åka den sträckan. Känns så värt med tanke på Corona och så vidare. Jag har ju heller inget Sl-kort och idag är det ju ganska kostsamt att åka en enkel resa med SL. Prioriteringar mina vänner <3

Nu ska jag jobba på i ett par timmar sedan väntar en välförtjänt lunch till följd av promenad.

Min kappa kommer från Max Mara och mina stövlar från Na-Kd.  Knappt någon snö alls på backen inne i stan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *