POP Astrid Lindgren och Ilon Wikland

POP Astrid Lindgren och Ilon Wikland

Inlägget är i ett betalt samarbete med Polarn och Pyret

Alltså när jag såg samarbetet mellan Polarn och pyret tillsammans med Astrid Lindgren & Ilon Wikland blev jag så glad. Jag blev helt tårögd när jag såg den fantastiska kollektionen. Givetvis var jag bara tvungen att klicka hem ett matchande set till hela familjen. I skrivandet stund går vi alla här hemma runt med våra fina set. Jag är så glad.

POP Astrid Lindgren och Ilon Wikland

I detta unika samarbete hittar ni Lotta på Bråkmakargatan och Barnen i Bullerbyn, vackert illustrerade av den talangfulle Ilon Wikland. Detta är en fantastisk julkollektion som dem tagit fram tillsammans. Jag älskade Barnen i Bullerbyn som liten så givetvis fick våra set bli i detta mönster.

Det jag älskar lite extra med just Polarn och Pyret är att deras kläder är i sådan bra kvalité. Leonard har fått ärva så mycket gamla Pop kläder och dem slits knappt ut. Vi har även gjort fina fynd i Pops egna second hand.
Om du är osäker på vad du ska ja barnen (eller de vuxna) runt dig kan jag varmt rekommendera dessa set som finns till både barn och vuxna. Ni måste spana in dem.

Jag har även en rabattkod till er som gäller på Polarn och pyret. Koden gäller på ordinarie pris till och med i morgon (!!) så var snabb. Gäller ej på Kavat, second hand, och plagg från Älskade sagor med Astrid Lindgren och Ilon Wikland. Kan heller inte kombineras med andra erbjudanden.

Rabattkod: FF30SE – SHOPPA HÄR <–

POP Astrid Lindgren och Ilon Wikland Kvällens lässtund tillsammans med älsklingen. Finns inget som slår det

POP Astrid Lindgren och Ilon Wikland Hur fina är inte dessa set? Så sköna också dessutom

POP Astrid Lindgren och Ilon WiklandLilla älskade Leonard. Sover så sött i sin nya pyjamas. Livia är helt frälst i sin. Hon har haft den på sig sedan hon fick den haha.

En reaktion på ”POP Astrid Lindgren och Ilon Wikland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *