sniph recension

– sniph recension –
Inlägget är i ett samarbete med Sniph

Jag har i ett par månader testat den fantastiska doft tjänsten Sniph. I detta inlägg tänkte jag berätta mer om dem och vad jag tycker om Sniphs parfymer. Doft för mig är allt och det finns ingenting som knyter eller väcker så mycket minnen som en doft gör. Jag är väldigt noga med att använda nya dofter vid tillfällen som jag vill minnas. Till exempel när jag ska resa iväg väljer jag noga ut en doft som jag vill förknippa med den resan. När jag väntade Leonard bar jag också samma doft för att minnas tillbaka min graviditet när jag doftar på just den parfymen. Jag blir så oerhört sentimental av dofter och det är ett sinne som är så viktigt för mig.

sniph recension

Jag har testat Sniph och deras fantastiska tjänst i några månader nu. Dem har verkligen överträffat mina förväntningar. Jag har alltid fått mina leveranser i tid och dem kommer så fint och lyxigt paketerade. Det är så roligt att få testa en ny doft varje månad. Vissa dofter blir nya favoriter 🙂

Detta med doftgarderob är verkligen roligt. Varför ska man bära samma doft när man byter kläder dagligen? Jag har olika dofter beroende på humör och tillställningar. Jag har en dags-doft, en kvällsdoft, en sommar-doft och en vinter-doft. Här emellan brukar jag med hjälp av Sniph prova ut nya godingar. Älskar verkligen denna prenumerationstjänst som gör det möjligt för en ett testa ut och experimentera med olika typer av dofter.

Hur fungerar Sniph?

Starta sniph prenumeration här (klick)
Prenumerationen kostar nu endast 175 kr.

  1. Först och främst ska du välja en av de 6 kollektioner som finns. Spana in deras guide som hjälper dig rätt.
  2. Med fri frakt levereras en ny unik doft hem till dig. Denna parfym är i en storlek om 8 milliliter.
  3. Du kan alltid välja din egna månadsdoft om du hellre vill det. Du kan också byta frekvens, pausa din prenumeration eller enkelt avsluta.

Dessa tre här nedan är mina nya favoriter <3
Dem heter ”flavia vanilla”, ”Gold” och Cherry blossom”

Med din parfym så får du ett vackert och mycket behändigt etui.

sniph recension

sniph recension sniph recension

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *