Roadtrip söderut i morgon

Hej vänner!
Hur mår ni? Vi här hemma mår bara bra. Jag känner mig dock lite uttråkad och det beror helt på det usla vädret vi har. Det har regnat konstant i flera dagar (känns det som) och jag är väldigt less på det. I morgon åker jag, mamma, min syster och hennes fru neråt i landet. Gänget ska till Ullared och jag ska följa med 😀 Ska bli så roligt! Jag har inte varit där på flera år. Jag är inte så stort fan av Ullared, men det ska bli så mysigt att umgås med familjen. Vi åker redan 07 i morgon bitti så ikväll blir det sängen extra tidigt haha!

Eftersom mamma ska med på roadtrippen så kom hon redan idag. Så mysigt! Jag, mamma och Leonard har varit ute på en regnig promenad, vi har fikat och bara myst här hemma. Jag har också städar här hemma. Att ha barn kräver så mycket plock, tvätt och städ hela tiden haha. Säg att jag inte är ensam om att ha detta kaos hemma dagligen? Kika på bilderna här nedan…

Nu ska jag ta mig en stor kopp kaffe och peta i mig mina kosttillskott från protein.se

Mitt vardagsrum alla dagar i veckan… Innan min dagliga städning.  Mys och lek i Leonards rum.  Mommo, sasha och Leonard.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *