Tweed is for fall

God morgon hjärtan!
Jag har ägnat den senaste timmen till att plocka undan alla sommarkläder och ersatt dem med höstkläder. Älskar min höstgarderob. Nu åker material som tweed, silke, bomull och cashmere fram! Väck med allt som heter linne och andra tunna och skira material. Hösten är verkligen min favoritårstid när det kommer till mode. Jag älskar att se mer ”dressad” ut. Hur känner ni inför hösten och alla höstplagg som man nu bör plocka fram?

Jag älskar denna look som jag bar häromdagen. Klänningen och blusen kommer från Shein. Man kan givetvis ha klänningen bara som den är, men jag tycker att man ser mer klädd ut med en blus undertill såhär 🙂 Till detta bar jag Chanel-ballerinas. Jag kommer bära ballerinas tills det att snön lagt sig hehe!

Om ni är sugna på klänningen så hittar ni den via search id: 19638053
Koden EMMA23 ger er 15% att shoppa för 🙂 Skriv gärna om ni kommer att använda koden 🙂 Jag vet att min Shein kod brukar vara poppis! (Detta är ett samarbete med Shein)

Ta hand om er <3

Jag kommer även att passa på att ha bara ben så länge jag bara kan. Kommer matcha klänningar med långa kappor som ändå kommer hålla mig varm. Jag avskyr strumpbyxor då de alltid rullar ner i midjan och hänger i skrevet. Har ni förresten trips på BRA strumpbyxor som sitter där dem ska en hel dag? Tips mottages gärna.

Läs mer: Mockberg rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *