Spontana dagar när dom är som bäst

Hej godingar!
Denna måndag var i morse helt oplanerad, men redan efter första koppen kaffe så kom en fin vän över på ännu mer kaffe. Vi satt och pratade så länge och så mycket om precis allt. Det blev bebisgos såklart och sedan fick vi ännu mer besök. Mina svärföräldrar kom också helt spontant och dom hade med sig lunch. Vi packade oss till till parken och åt så god mat utomhus. Sedan gick jag och min vän och köpte oss iskaffe innan vi tog på promenad tillsammans. Framåt eftermiddagen ringde min mamma och sa att satt i bilen påväg till Stockholm och påväg till oss. Vi blev ju så glada att få ännu mer besök. Leonard blev överlycklig när mormor stod utanför dörren. Nu ikväll har vi ätit middag, pratat ikapp och bara myst ihop. Det är ju så fint att få ha mamma / mommo här om så bara för en natt 🙂

I morgon kväll ska jag få äta middag med min bästis igen och ingen är lyckligare för det. Jag blir så bortskämd över att få ha henne här i Stockholm så länge 🙂
Nu ska jag fortsätta mysa med familjen här hemma. Ha en fin måndagskväll kära ni!

Gos med den lilla fina fina vän <3   Fick ett underbart bud av bästa Edblad idag. Så fint. Verkligen fin pride kollektion Världens bästa mamma och mommo 🙂

Läs mer: Under Your skin rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *