Grinda – Stockholms skärgård

I morse när jag vaknade kände jag verkligen att tröttheten gnagde i kroppen. Det är TUFFT att ha en nyfödd och en (smart) treåring. Vissa nätter med bebis är superbra, medan vissa nätter är jobbiga. Så är det och så kommer det vara ett tag. Men det känns som att jag i vissa perioder är mer känslig för sömnbrist än andra perioder. Jag var hur som helst väldigt sliten i morse. Men trots detta så såg jag fram emot dagens utflykt. Vi åt frukost, drack massor av kaffe, packade lite fika och klädde på barnen innan vi tog oss ut. Vi åkte längst ut på Lidingö och till Gåshaga Brygga där vi mötte upp min bästis och hennes fru Carli. Tillsammans hoppade vi på båten till Grinda. Sådan mysig tur med en massa mys, ännu mer kaffe och prat. Vad jag önskar att min bästis bodde här. Det har varit så fint att få hänga så mycket nu när hon varit här ett tag.

Vi gick i land på Södra Grinda och vädret var med oss!! Jag älskar denna söta, lilla ö och jag har varit här mycket tidigare. Det var väldigt lite folk på ön idag och det var himla positivt. Vi plockade blåbär, smultron, promenerade en massa, hälsade på massa djur och besökte bondgården. Vi har kikat på både grisat, hästar, kor, får och lamm. Så himla fint. Leonard var så exalterad över djuren. Vi åt en superhärlig lunch på Grindas fantastiska Wärdshus. Dem har verkligen bra mat här, det minns jag från min senaste gång här.

Vill ni besöka en liten skärgårdsidyll så kan jag varmt rekommendera er en dagstur till fina Grinda.

Dagen med dessa underbara. Man skulle kunna tro att det är Leonard som tagit bilden, men sanningen är att det är mitt mobilstativ. Leonard gömde sig bakom oss haha.

  Dessa två. Godingar!

 Mammas stora hjärta <3   Bästis <3  Leonard följer efter ett kryp han hittade..  <3

mammas busunge   Jag tog en Ceasarsallad. Så god.

 älsklingen så så fina och små hus blåbär, vilken lycka.   Charlotte visar Leonard skogens bär  Påväg hem<3 Tack för en otrolig dag.
NU sover barnen och jag ska ha me-time. Dags att sätta ett nytt set med naglar från Switch nails

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *